Toril og Svend ble Årets golfere

Det ble «close race» mellom Svend Erling Johannessen fra Onsøy og Toril Lyngholm Skoglunn fra Moss og Rygge. Begge endte med 226 poeng etter at Årets Golfers finaledag ble avviklet på Skjeberg Golfbane, 17.september. Svend Erling vant foran et kobbel med menn, mens Toril tok en overbevisende seier i dameklassen. Svend Erling var tre poeng bedre enn klubbkamerat Ola Bøe, mens Toril var 11 poeng foran Lisbeth Hauger fra Onsøy.

62 golfere var med i finalerunen på Hevingen. 87 var kvalifisert. Av de 62 som møtte til spilling var ni damer.. Totalt har resultat-sanker Tore Gullåsen ført hele 530 golfere inn på lista over Order of Merritt. En stor takk til Tore for den fenomenale jobben har har gjort siden vi startet i slutten av april.

Det var forholdsvis jevnt i toppen før årets siste runde skulle arrangeres. Men Svend Erling klarte å holde sin «argeste» konkurrent Ola Bøe bak seg. Begge endte med 76 slag netto, og differansen ble tre poeng til slutt. Hakk i hel med 222 poeng fulgte Jan Myhre, slik at Onsøy tok trippelen i herreklassen dette året.

I dameklassen ble det Lisbeth Hauger fra Onsøy som ble nummer to, mens fjorårets beste damegolfer, Anita Veum Sandtrø fra Moss og Rygge ble nummer tre.

Resultatene i sin helhet kan dere se under fanen «resultater».

Når det gjelder den avsluttende konkurransen ble det Ingebjørg Vold Kolstad fra Mørk som ble best med 37 poeng foran nevnte Toril Lyngholm Skoglunn med 36 og Lisbeth Hauger med 32 – på samme poengsum som nummer fire Else Marie Myhrer Nyborg fra Askim.

I klasse A var det Torry Kristiansen fra Mørk som vant med 67 slag netto, Per Arne Jenssen fra Halden ble nummer to med 69 og Jan Myhre fra Onsøy nummer tre med 71 slag. Arvid Løken fra Askim endte på fjerde med 72 slag.

Klasse B ble vunnet av Øyvind Lystad fra Mørk med 37 poeng, foran  «hjemmehåpet» Henning Nøklebye, som fikk 36 poeng. Aage Tore Sandmæl fra Gamle Fredrikstad og Bernt Gunnar Holme fra Onsøy fikk begge 35 poeng.

En stor takk til Skjeberg med gjennomføringen av finalen.. En stor takk til alle golferne som har bidratt til mange spennende konkurranser, og en stor takk til alle de to klubbene i vår region som har stått på for at de 530 seniorgolferne i Østfold-regionen har fått mange flotte opplevelser!

Toril Lyngholm Skoglunn fra Moss og Rygge GK og Svend Erling Johannessen fra Onsøy ble årets golfere i Østfold Senior Golf. Begge endte på 226 poeng totalt!