Fem lagturneringer igjen

Mørk har hatt flere tellende på laget sitt så langt. På Gamle Fredrikstad var det Ingebjørg Kolstad, Peter Botterweg, Fritz Åge Blomquist og Rolf Torgersen.

Kommende torsdag tar vi fatt på de fem siste lagturneringene i 2021. I år ser det mer åpent ut enn det har gjort på lenge. Onsøy, so  ledet etter de første rundene, er nå på delt tredjeplass med Askim, mens det er 18 poeng opp til Mørk som leder. Fra Mørk til andreplassen er det 15 poeng, og når vi vet at Onsøy ledet veldig klart etter to runder, faktisk med ni poeng foran Huseby & Hankø, skal det ikke mye til for å snu på stillingen.

Før Halden 29/ er stillingen slik for det fem beste:

1.Mørk 729, Moss og Rygge 714, Askim 711, Onsøy 711 og Huseby & Hankø 710 poeng. Borregaard på sjetteplass ligger 29 poeng etter H&H.

I kampen om toppen i Order of Merit, eller Årets Golfer, som vi kaller den, leder fortsatt Arne Marthiniussen. Han har faktisk allerede spile åtte av banene i Østfold, og har 197 poeng på de fem beste turneringene. Roger Karlsrud fra Mørk ligger tett på Onsøy-karen Marthiniussen med 193, mens Onsøys Jan Myhre ligger tett på med 189 poeng.

Av lagturneringer har vi igjen Halden 29/7, Moss og Rygge 3/8, Borregaard 12/8, Onsøy 19/8 og Mørk 27/8. I tillegg skal vi også arrangere Østfoldseniormesterskap på Mørk i løpet av august. Dato kommer en av de første dagene. Årets Golfer er tenk avviklet uke 35/36.