Snur fort i lagmatchene

Det er ikke lett å spille på enkelte 9-hullsbaner. Det fikk vi bevis for i lagmatch nr.4. Askim-banen skiller en del, og man mister fem slag (i snitt) om man velger fra gult til rødt.

Det ble hjemmeseier denne gang. Askim vant to slag foran Moss & Rygge, og det er en stund siden Askim har forsvart hjemmebane-fordelen. Askims lag spilte alle i A-klassen, og det ble seier til Tor Arne Johansen foran Håvard Bragstad. Arvid Løken ble nr.5 og John Mackay nr.10. Karene sluttet henholdsvis 62, 64, 69 og 71 slag.

Det er i noen tilfeller en fordel med hjemmebane. Askim og Soon lå likt foran denne runden, så får vi se hva som skjer når Soon skal ha sin lagmatch i neste uke.

På toppen av tabellen tok Mørk er kraftig jafs, og føyk forbi den klare ledelsen til Onsøy. Det er forholdsvis tett fra midten av tabellen og opp, og det blir spennende å se hvordan dette går utover sommeren. Og vi er ennå ikke halvveis i lagkampene.

Askim vant lagmatchen i Askim. Alle på laget spilte i kl.A. Fra venstre Håvard Brangstad, (nr.2 i kl.A) John Mackay, Arvid Løken og vinner av klasse A, Tor Arne Johansen.