Mørk fortsatt i ledelsen

Her er bilder av vinner Kl 1 Dagfinn Tandberg (t.h), og vinner Kl 2 Steinar Dahl.
Bilde av vinner laget fra Halden, som tellende var, Terje Huseby, Geir Martin Kvarsvik, Svenn Petersen.
Fjerde mann Dag Tore Sirland var ikke tilstede da bilde ble tatt.

Det skjedde ingen ting på toppen av tabellen for lagserien vår. Både Mørk og Moss og Rygge endte på 145 poeng, og andreplass i Halden. Det betyr at det fortsatt er 19 poeng mellom de to klubbene. Huseby og Hankø gikk fra 5.plass til 3.plass etter Halden-turneringen, hvor de ble nummer fem med 137 poeng. Askim som var nummer tre, rykket en plass ned etter at de oppnådde 117 poeng i Halden, mens Onsøy er på femteplass etter 116 poeng.

Det var ganske vått på Halden-banen torsdag 29.juli, men det forhindret ikke at enkelte golfere oppnådde svært gode resultater. Dagfinn Tandberg gikk -5 i klasse A, mens Steinar Dahl fra Moss & Rygge gikk hele 11 under par…

Halden var best på egen bane, ikke minst takket være Svenn Pettersens andreplass i kl.B med -4, samme resultat som lagkompis Geir Magne Kvarsvik. På Halden laget fikk Terje Huseby -1 på en femteplass i kl.B, mens  fjerdemann på laget, Dag Tore Sirland endte på niendeplass i kl.A med +5.

Gratulerer til vinnerne, og til Ingebjørg Kolstad som ble nr.4 i kl.B med -2 og til Anita Veum Sandtrø fra Moss og Rygge som gikk på par i kl.A. Hun ble nummer to i den klassen. Det deltok for øvrig syv damer i turneringen, to i klasse A og fem i klasse B.