Onsøy og Arne på topp

Onsøy i soleklar tet

Det ser ikke ut til å bli lett å slå Onsøy i 2021. Østfolds beste seniorlag har allerede tatt et godt grep om ledelsen. Onsøy har 293 poeng på de to første lagturneringene, noe som er hele ni poeng foran naboen Huseby & Hankø og Mørk, begge med 284 poeng. Det er allerede 30 poeng ned til 5.plassen på lagtabellen.

Årets sesong har startet bra. Tross pandemien, har både Skjeberg og Huseby & Hankø levert meget to solide turneringer. Så all honnør til begge lag. Neste turnering kommer jo allerede denne uken, hvor Gamle Fredrikstad står som arrangør. I neste uke er det Askim, og uken deretter på Soon…

Arne Martiniussen har allerede fem tellende resultater, etter ca tre uker. Det vitner om en ivrig golfspiller, som også  fjor hadde overlegent flest starter på golfbanene i Østfold. Arne har et snitt på 35 poeng. Det må vi bare ta av oss hatten for. Det betyr at de som ligger etter Arne på OOM må ha et snitt på 34 poeng på de to neste turneringene, for å komme ajour. Totalt er det 366 golfere som per i dag har et registrert resultat i Østfold Senior Golf.