Hvilken dag på Skjeberg!

Nok en lagturnering foregikk i steikende sol og flotte forhold. Banen på Hevingen i Skjeberg var i meget god stand, forbausende god faktisk, slik som vinteren har herjet med andre baner i fylket.

Noen av golferne var nok «bange» for at tuneflua skulle gjøre livet både hett og kløete. Men bortsett fra et par hull rundt klubbhuset, var vel flua mer eller mindre borte.

Skjeberg er en dyktig arrangør, og lagkonkurransen gikk som smurt. Men denne gangen ble det ingen hjemmeseier. Golferne fra Huseby&Hankø var for suverene. De slo hjemmefavoritten med ni poeng, og satte årsrekord med 155 poeng. Ingen av de fire på laget hadde dårligere enn 38 poeng. Mildt sagt fantastisk. H&H har festet grep om ledelsen i turneringen etter at fire av de ti turneringene er unnagjort. 533 poeng har laget sanket, og det er tre poeng foran Moss og Rygge.

Beste golfer i A-klassen ble Asle-Jørgen Schultz fra H&H. Ingen bombe i og for seg. Asle-Jørgen har vært i toppen siden starten av 2018. 68 slag netto er uansett et fabelaktig resultat. Han vant tre slag foran Roger Arne Eriksen fra Skjeberg og Paal Hanche fra Moss og Rygge.

I B-klassen ble det også seier til H&H. Arme Marthiniussen gikk til 39 poeng. Ytterligere fire golfere gikk bedre enn 36 poeng. Det var Henning Nøkleby fra Skjeberg (38), Per Bjørn Homstvedt, H7H (38), Marit Elisabeth Bjelvin (38) og Øyvind Reidar Lystad, Mørk (37). Unødvendig å skrive at Marit fra H&H ble beste dame i denne turneringen.

Nye sjanser allerede i neste uke. Da inviterer Halden til turnering på 9-hullsbanen på Risum