Halden med ny rekord

160 poeng, men snitt på 40 poeng per spiller, er jo ikke annet enn både bemerkelsesverdig og imponerende. Det er nesten så man ikke tror sine egne øyne!

Men når det er sagt, så var det mange strålende resultater i Halden 5.juli. At det ble Halden som mestret banen best, er vel kanskje ikke så rart. Tendensen har jo vært hele tiden at hjemmebanefordelen slår til.

Så gratulerer til Halden med fremragende resultater på en bane som var i tilfredsstillende god stand.

Nå skal vi ikke skylde på at banen var for lett. Vår utmerkede resultat-sanker, Tore Gullåsen lagde en oversikt over tellende spillere fra gult/rødt, som et svar på at spillere fra rødt hadde store fordeler. I Halden. Fire av Haldens spillere – også vinneren av klasse 2, Asbjørn Åsberg spilte fra gul tee. Asbjørn dro inn hele 44 poeng. Ikke nok med det; han hadde bare 15 tildelte slag. Halden vant også klasse 1, hvor Kåre Thorvaldsen gikk på netto 67 slag. Også han hadde 15 tildelte slag.

Dårligste spiller på Haldens 7-mannslag hadde 36 poeng. Det forteller hvor bra Halden spilte denne dagen.

Ikke overraskende ble Toril Lynghaug Skoglunn fra Moss og Rygge beste dame. Denne gangen kan vi gratulere med fantastiske 42 poeng! Imponerende!

For øvrig kan opplyses at på lagene denne gang, var det 16 tellende fra gult, ni damer og 15 herrespillere fra rødt!

Lagresultatene taler også for seg selv. Haldens 160 poeng er fem poeng over det Huseby&Hankø fikk da de vant på egen bane i slutten av mai. Denne gangen ble Moss og Rygge nummer to med 154 poeng. Mørk ble nummer tre med 145 poeng. Som en kuriositet kan nevnes at Askims 136 poeng var to poeng mer enn laget fikk da de ble nummer to på Gamle Fredrikstad.

Det skal bli artig å følge utviklingen når Moss og Rygge arrangerer neste lagmatch på Evle 7.august. Moss og Rygge leder i kampen om å ta hjem lagseieren totalt med 984 poeng, syv poeng foran Huseby & Hankø og ti poeng foran Halden på tredjeplass.

Dog er det plass-potensiale for mange lag som følger etter!

Vel møtt på Evje!

På bildet er de fire på laget som dro i land lagseieren i Halden. Haldens lag besto av Dag Kilen, Asbjørn Åsberg, Else Marie Bjørnstad og Kåre Thorvaldsen.