Årets golfer 2016

Årets Golfere 2016 Gunn med Gunnar på venstre side. Ola Bøe til høyre for Gunn med Vidar Aakvaag (nr.4) ytterst.
Årets Golfere 2016
Gunn med Gunnar på venstre side. Ola Bøe til høyre for Gunn med Vidar Aakvaag ytterst til høyre for Gunn.

Finalerunden for endelig kåring av årets golfer ble arrangert av Skjeberg GK på Hevingen 19. september.

For å komme til finalerunden har 447 spillere spilt 143 hcp-tellende runder på våre forskjellige arenaer. 65 damer har deltatt gjennom sesongen.

I overkant av 20 spillere spilte alle banene og var dermed kvalifisert til finalerunden på Hevingen, runde 10.

Det var tidligere klart at Onsøy GK nok en gang «stakk av» med lagseieren. De vant med 21 poeng over Gamle Fredrikstad GK og Huseby & Hankø GK som delte 2.plassen på samme poengsum.

Vi gratulerer Onsøy GK og deres spillere med seieren!

«Årets Golfer» kåres etter godt spill gjennom en hel sesong. I 2016 ble familien Skulstad fra Gamle Fredrikstad GK de store vinnerne da Gunn K.J. Skulstad vant etter 10 runder med til sammen 361 poeng. Gunnar ble nr. 2 med 350 poeng. 3. plass til Ola Bøe, Onsøy GK med 347 poeng. Vidar Aakvaag Gamle Fredrikstad ble nr. 4 med 342 poeng.

Vi gratulerer vinnerne og spesielt Gunn med seieren!