Gratulerer til Onsøy

Det ble en «rysare» av en finish i årets lagkamp. Før siste runde ledet Onsøy med 16 poeng foran Mørk. Da den siste runden ble avviklet 6.september, skilte det kun to poeng i favør Onsøy. Dermed kunne lagkaptein Torbjørn Kristiansen løfte pokalen, som i ett år fremover kan pryde premieskapet på Onsøy.

Gratulerer så mye. Dere var best gjennom det meste av sesongen.

Gratulasjoner også til Mørk, som  knuste alle på eget bane, og vant med solid den siste lagkampen.

Årets turnering viste igjen jevnheten i Østfold. At Mørk bare var to poeng etter Onsøy er et godt eksempel på det.

De to siste års mestere, Moss og Rygge,  kom i år på tredjeplass, og var 21 poeng bak Mørk på andreplass

Resultatene av siste runde og totalt for alle ti rundene, kan dere se under fanen Resultater lagmatch