232 spillere hittil, og nå er også Mørk åpnet for ØSG

IMG_0853Mørk er den siste banen som åpnet for oss i ØSG på fredag. Som dere ser av bildet, var det snø på morgenen.

De utsatte starten 1 time, og da var snøen borte, og turneringen kunne begynne.

Man skulle trodd det var en vanskelig bane å spille på da, men ser vi på scoren til vinneren av turneringen på Mørk, Torry Kristiansen, så var det nok enkelt, han fikk 41 poeng.

Hva de andre fikk, kan dere jo gå inn på resultatene og sjekke, og for noen av dem var nok dette en vanskelig «dag på jobben»!

232 spillere hittil!

Sesongen 2015 var det totalt registrert ca. 450 spillere i ØSG. Dvs. de som hadde registrert en eller flere runder. Allerede etter første uke med alle banene åpne, er det registrert 232 spillere. Dette er imponerende, og kanskje vi kan nå målet vårt om at minst 50 av oss er kvalifisert til finalen i Årets Golfer 2016. Det hadde vært gøy.

Dere kan også se på resultatene, og få med dere at en spiller, Asle Jørgen Schultz fra HHG allerede har spilt 5 baner.

Hvaler GK

Som noen kanskje har fått med seg, ønsker Hvaler GK å være med i ØSG. De meldte imidlertid sin intersse for sent, vi hadde allerede lagt terminlista og nye regler, så de får ikke være med som «fullverdige» medlemmer i år. Medlemmer av Hvaler GK får i 2016 delta i Årets Golfer og Østfoldmesterskapet, men IKKE i lagturneringene.

De som vil spille på Hvaler GK sin bane, kan gjøre det på mandager, og vi betaler kr 150,- i greenfee der. Se Hvaler GK sin hjemmeside for nærmere informasjon.

Vel, da er vi alle i gang – og det er bare å ønske lykke til. Håper jeg ser mange av dere i finalen i Årets Golfer.