Gunnar Skulstad trenger avløsning!

Gunn og jeg har kjøpt hytte – på sjøen!

Det betyr at jeg ikke vil spille like mye golf i Østfold (eller Viken) til neste år, og heller ikke være tilgjengelig i like stor grad som jeg har vært de siste 3 årene.

Derfor må vi finne min etterfølger som resultatsanker – og kanskje også som leder av ØSG.

Dette har vært en kjempefin og utfordrende jobb, der jeg har fått holde kontakten med alle klubbene, legge til rette for høst- og vårmøte. Jeg føler at jeg har fått være med på å forme ØSG litt. Det finnes ikke noe tilsvarende ØSG i hele Norge – eller kanskje i hele verden?

Takk til dere som fikk dette i gang!

Dette kan jeg ikke gjøre lengre, så jobben min er ledig fra denne sesongens slutt. Jeg skal selvfølgelig fullføre denne sesongen, og ta meg av høstmøtet, opplæring av ny person og annet som følger med. Men etter det, vil jeg ha avløsning.

Hvorfor nevner jeg dette nå?

Har du lyst til å bruke tiden din på noe fornuftig, ta kontakt med meg, så forteller jeg deg mer hva denne jobben går ut på. Regner jo ikke med å bli nedringt, men kanskje det finnes en annen ildsjel, som meg som meldte meg frivillig, som har lyst på en meningsfull utfordring i hverdagen. Vi er tross alt 412 registrerte spillere pr. d.d. som er med og spiller i ØSG – jeg tror de fleste av dem ville savne tilbudet som noen før meg har bygget opp.