Vi gratulerer Årets Golfer 2017 !

Sesongen 2017 har ca. 450 golfspillere «kjempet» om tittelen «Årets Golfer». Fredag, 8. september arrangerte  Mørk GK finalespillet med 45 spillere hvor det skulle avgjøres hvem som få tittelen årets golfer.

I herreklassen vant Arnfinn Grøtvedt, Onsøy GK med 225 poeng. Kjell Olav Nordby (Moss og Rygge GK) ble slått med 3 poeng.

Årets Golfer 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

I dameklassen gratulerer vi Anita Veum Sandtrø (Moss og Rygge GK) som vant dameklassen med 204 poeng.Torill Lynghaug Skoglunn (Moss og Rygge GK) ble slått med 7 poeng.

 

 

 

 

 

 

 

Vi ser en litt «beveget» Anita etter premieoverrekkelsen.

Østfold Seniorgolf takker alle som har bidratt til å gjøre årets sesong til en god opplevelse for oss golfspillere. Takk til klubber, tillitsvalgte og «Tordenskjolds soldater» for innsatsen i 2017.

En spesiell takk til Gunnar Skulstad for innsatsen som «resultatanker» og i praksis frontfiguren for seniorgolfen i Østfold i året som har gått. En innsats vi kanskje burde vist tydeligere at ble prissatt av oss golfere! Håper at seniorgolfen i Østfold finner en god erstatter for Gunnar da det unike golftilbudet vi er en del av gjennom dette golfsamarbeidet bør ivaretas videre!

Takk for i år!