Sesongavslutning, finale «Årets golfer 2015»

Nå nærmer det seg dessverre sesongavslutning med finalespill på Gamle Fredrikstad sin bane.

Finalen går 9. september med shot-gun start kl 10.00, og seneste oppmøte for registrering i resepsjonen kl. 09.00.

Dette er en invitasjonsturnering for de som har spilt alle våre 9 forskjellige baner, pluss våre oppmenn og medhjelpere. Finalerunden spilles som en egen turnering, og den vil bli premiert på vanlig måte. De som er kvalifisert med alle våre 9 baner, får poengene fra denne siste turneringen lagt til den samlede poengsummen de allerede har, og dermed kåres «Årets Golfer 2015».

Her er det mulighet for flere til å hevde seg i toppen, for alle har vi gode og dårlige spillerunder.

Som det ser ut nå, kan vi bli opptil 50 spillere som er kvalifisert til finalen. I tillegg kommer laglederne, og totalt kan vi bli 70-80 deltagere i denne vår siste turnering for året for å bli kåret til «Årets Golfer 2015».

Pr. d.d. er det 12 spillere som allerede er kvalifisert, 11 spillere som mangler 1 bane, og ytterligere 14 som mangler 2.

Den siste dato for forbedring av sin score, er 4. september på Mørk sin bane. Men, det er fortsatt muligheter til å spille alle de andre banene innen denne dato. Faktisk kan man rekke å spille ALLE de 9 banene våre innen denne tiden!

Håper så mange som mulig vil være med på finalen, og det må jo være gøy å fortelle barn og barnebarn at «Jeg ble nummer 1, 2, 3 eller 30, 40 eller 50 av 450 registrerte spillere i ØSG dette året».

Alle som er registrert med våre 9 baner, og derfor er registrert og klare til finalespill, vil bli lagt inn i Golfbox av oss i GFGK.

Om du av en eller annen grunn ikke ønsker å bruke plassen din, venligst send meg en mail innen søndag 6. september, så vi får fjernet dere fra startlistene.

Mailadressen dere bruker er: gunnar.skulstad@getmail.no

Men så må vi ikke glemme at Østfoldmesterskapet går av stabelen 21. september på Skjeberg GK sin bane. Dette er den siste turneringen i regi av ØSG denne sesongen, så bare meld dere på i Golfboks allerede nå!