Seier til Ingebjørg og Arne

Det ble som ventet et nytt napp i pokalen for Ingebjørg Kolstad fra Mørk. Hun ble «Årets Golfer» med solid margin. Gratulerer til Ingebjørg, som også stakk av med samme pokal i 2019.
I herreklassen ble det jevnere enn det så ut før siste runde på Borregaard. Arne Marthinussen fra Onsøy har leder helt fra første turnering i år, og hadde seks poengs margin til nestemann før det siste stevnet. Han vant med tre til slutt!
Men, ingen tvil om at begge vant fortjent.
Så fikk også Onsøy ved lagleder Torbjørn Kristiansen sitt andre napp på rad, i en pokal som ble satt opp i 2019. Så da gjenstår det å se om Onsøy kan ta tre strake og sette også denne pokalen på hylla i klubbhuset. Ingen tvil om at Onsøy har et sterkt lag, men likevel var det Skjeberg som kom sterkest mot slutten, og vant de to siste lagturneringene på Mørk og Skjeberg. Bildet er laget som vant på Mørk. Fra venstre Torry Kristiansen, Harald Aannerud, Bjørn Glosli og Erik Borch.
Som man kan se, var det et stor premiebord på Borregaard-banen 15.9, hvor det ble delt ut premier for de to siste lagturneringene, siste turnering på Borregaard, Årets Golfer og lagpokalen.
Vi gratulerer Ingebjørg, Arne og Onsøy med innsatsen!
2
Antall personer nådd
1
Engasjement
Frem innlegg
Liker

Kommenter
Del