Problemer med resultater er løst

Nå kan dere sjekke poengene dere har fått, og om dere er kvalifisert til å være med i Årets Golfer.

Årets Golfer Østfold Senior Golf

Tirsdag 15. september spilles turneringen Årets Golfer på Borregaard GK. Med denne turneringen avsluttes OOM for ØSG. Årets Golfer kåres etter 6 tellende resultater på ØSG-baner. Det 6. resultatet får man ved å spille avslutningsturneringen, noe man er kvalifisert til om man har spilt minimum 5 av 10 ØSG-baner under et av ØSG arrangementer. Maks antall deltagerne er 72. Antall runder du har spilt til nå, og sum av din 5 beste resultater finner du på ØSG sin webside (http://www.ostfoldseniorgolf.no/resultater/)

Du som mottar denne mailen har spilt minst 5 eller 4 baner og er meld på på turneringen. Har du spilt 4 baner står du på ‘vente liste’ og kan komme med hvis mindre en 72 kvalifiserte spillere bekrefter sin deltagelse. Prioritering av de på venteliste er oppnådd poeng. Alle må bekrefte/avkrefte sin deltagelse (også hvis du stå på vente liste) ved å trykke på linken nederst i denne mailen. De som bekrefter deltagelse gå deretter in i Golfbox, åpen turneringen ØSG-Årets golfer fra ‘Min forside’ og går in i ‘Påmelding’, velg ‘Rediger’ nederst i påmeldings bilde, velg klubbnavn,  velg ‘Fortsett’, velg ‘Rediger’ og angi ønsket utslagssted (43 eller 39 for herrer, 39 for damer), velg 2x ’Fortsett’ og ‘Logg ut’.

Ønske om golfbil må tas opp direkte med Borregaard GK.

Premieutdeling og kåring av Årets Golfer, i dame- og herreklasse, i klubbhuset etter turneringen. Her vil det også deles ut premier for lagturneringer på Mørk og Skjeberg.

Vi sees på Borregaard

Klikk her for å bekrefte tdindeltagelse: https://tourentry.golfbox.dk/confirmentry.aspx?entryrid=22755979 ———————————————————————————– Dette er en auto-generert mail.