Moss & Rygge gjorde nesten rent bord!

Moss & Rygge seiret i Østfold Seniorgolf sin lagmatch på Evje tirsdag 9. august med hele 154 poeng. På de neste plassene kom Halden og Mørk. På det seirende laget med tellende resultat i lagmatchen var (fra venstre) Ragnar Aune, Anne Hjelvik, Lisbeth Karlsen og Odd Bakke.  Sammenlagt etter lagmatcher på seks av banene, har Moss & Rygge nå en svært klar ledelse på de andre klubbene.

Også individuelt forsynte Moss & Rygge seg grovt av premiebordet med Anne Hjelvik som vinner av Dameklassen med 40 poeng, Ragnar Aune som vinner av B-klassen med 39 poeng og Odd Bakke som vinner av C-klassen med 39 poeng. Klasse A ble imidlertid vunnet av Torry Kristiansen fra Skjeberg med 71 nettoslag. Torry hadde også best bruttoscore med 83 slag.

Mange av spillerne skrøt veldig av banen i det flotte været, og greenene hadde en stimp på 9,9. Arrangementsmessig gikk det knirkefritt, og premieutdelingen ble avholdt 10 min etter at siste flight hadde levert scorekortene sine. Effektivt og bra jobbet av Åge Erichsen og Odd Arne Jarl.

(Innlegget er skrevet av Oddvar Hjelvik, M&R)