Hjemmelaget var suverent best

Moss og Rygges spillere var i særklasse i A-klassen på egen bane, og sørget for en klar hjemmeseier i den syvende runden av lagserien i ØSG’s regi. Spillerne sanket inn 143 poeng og slo Mørk med to poeng. Mørk leder fortsatt klart foran neste lagmatch, som er på Borregaard 13.august.

Det ble en flott dag på Evje, men strålende golfvær, selv om det var noen som mente det var motvind på alle hullene. Men slik er det i golf. Mange som vanligvis er å se høyt oppe på resultatlistene, havnet et godt stykke ned. Dette skyldes jo flere forhold, men Evje er ikke spesielt lett, hvis du ikke er langtslående. Dessuten var kanskje greenene raskere enn de fleste av oss var vant med.

Men all honnør til Anita Veum Sandtrø (vant dameklassen med 73 slag), Gunnar Svendsen (ble nr.2 i klasse A med 72 slag), Per Otto Karlsen (nr.3 med 72 slag og vår tidligere toppdommer i fotball Kjell Nordby (ble nummer fire i klasse A med72 slag) – som sørget for lagseieren.

Så tar vi med at Per Arne Jenssen fra Halden vant A-klassen med 69 slag. Erling H. Nord-Varhaug fra Mørk vant B-klassen med 70 slag foran klubbkamerat Peter Botterweg med 72 slag.

Har litt problemer med å laste opp bildefiler, men om dere går til facebook-siden Østfold Senior Golf ser dere flere bilder fra Evje.

 

Per Arne Jenssen fra Halden vant klasse A