Anita og Finn Årets Golfere

At Anita skulle vinne Årets Golfer, var ingen bombe. Anita Veum Sandtrø fra Moss og Rygge GK har vært suveren i hele år. Ikke bare vant hun årets Order of Meritt, hun vant også turneringen på Gamle Fredrikstad GK onsdag 21.september og hadde også dagens beste bruttoscore. Dette var Anitas tredje napp i pokalen, som hun vil skal være en vandrepokal. Så da vedtar vi vel hennes ønske på høstmøtet i oktober. Da vil det samme skje med herrenes pokal, som denne gangen ble vunnet av Finn Fjeldberg fra Borregaard. Finn spilte en fantastisk runde. Arne Marthiniussen, som stilte med fem slag ekstra i potten, ble nummer fem til slutt, mens Arnfinn Grøtvedt fra Onsøy, som hadde drag på sitt andre napp, fikk et slag for lite til å vinne denne gangen.

Fullstendig resultater fra dages konkurranse er oppdatert under fanen Resultater

Tusen takk for i år. Nå håper vi at vi skal komme tilbake med nye friske takter og kanskje også noe nytt iht spillerformer og hcp-grenser…

Har du noen ide, tips til forberedelser e.l. , send gjerne tips til ØSG-leder John Byman, john@byman.no innen utgangen av september.